Nonita Hyaluronic Acid Serum 100 ml – Серум с хиалуронова киселина (Интензивна грижа за лице и тяло)

19.90 лв.

В наличност

Категории: ,

Описание

Nonita Hyaluronic Acid Serum 100 ml е серум с концентрация на хиалуронова киселина, предназначен за хидратация и подмладяване на кожата

СЪСТАВКИ: Пропиленгликол, парфюм, токоферил ацетат, гераниол, алфа-изометил йонон, аскорбинова киселина, пантенол, ацетил хексапептид-8, цитронелол, линалоол, течен парафин, натриев хиалуронат.
Серум с хиалуронова киселина Nonita: Овлажнява кожата и предотвратява загубата на влага, като повишава способността на кожата да задържа влага. Хиалуроновата киселина повишава еластичността на кожата, намалява появата на бръчки и линии и прави кожата да изглежда по-стегната и плътна. Благодарение на антиоксидантните си свойства, предпазва кожата от вредните UV лъчи, като неутрализира свободните радикали. Може да предотврати образуването на акне чрез регулиране на мастния баланс на кожата.
Начин на употреба: Може да се нанася върху кожата с помощта на памучен тампон за грижа за кожата. Подходящ е за използване в областта на лицето, шията и деколтето. Преди употреба се препоръчва да се нанесе върху малка част от кожата и да се направи тест за реакция в продължение
на 5 минути.

Допълнителна информация

Тегло 0.300 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Nonita Hyaluronic Acid Serum 100 ml – Серум с хиалуронова киселина (Интензивна грижа за лице и тяло)”