Гарантирана доставка

Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 100ЛВ.

Важи за пратки с тарифно тегло до 3 кг. и стойност над 100 лв в 1 поръчка,  до офис на куриера. Или за специални продукти с безплатна доставка*

Ако не е упоменато друго се прилагат стандартните тарифи на СПИДИ АД

Основната цена при Стандарт 24 часа се формира на базата на цените за доставка между офиси/автомати на Спиди, или доставка до адрес.

Цените на СПИДИ АД може да намерите в техния сайт. Нашите клиенти ползват 5% отстъпка. Примерна и приблизителна цена за доставка се визуализира преди приключване на поръчката!

Метод на плащане

Всички цени в магазина са с ДДС!

Методите за плащане към момента са:

1) Наложен платеж при получаване на стоката, заплащате на куриера в брой или с карта.

6) Пощенски паричен запис (превод) през Еконт, Спиди или друга фирма  / само за България  при капариране на поръчка или заплащане на продукт който не е наличен в момента – опцията е възможна след връзка с администратор /

При различни стоки е възможно да има разлика в методите на плащане. В различните периоди е възможно да НЕ работят всички методи на плащане. Актуалните методи се визуализирате преди приключване на поръчката.


Доставка с Еконт или друг куриер по избор на клиента

Доставка чрез други куриерски фирми по официалната ценова листа на куриера след получено потвърждение за възможност за доставка с избрания от вас куриер. Всички такси са за сметка на клиента, избрал куриера.


1. Доставки се извършват само на географската територия на Република България.

2. Доставката се извършва чрез куриерска фирма, с която ТЪРГОВЕЦЪТ има договорни отношения, или чрез транспорт на ТЪРГОВЕЦА. При личен избор на куриерска фирма от ПОЛЗВАТЕЛЯ, с която ТЪРГОВЕЦЪТ няма договорни отношения, не са валидни обявените условия за доставка и рекламация.

3. Цената за доставка НЕ е включена в общата стойност на фактурата, освен когато ТЪРГОВЕЦЪТ е обявил преференциални условия с безплатна доставка.

4. Цената за доставка се калкулира преди приключване на поръчката и е приблизителна в лв.,  освен когато ТЪРГОВЕЦЪТ е обявил преференциални условия с безплатна доставка или не се използва друг метод за доставка включително и друга куриерска фирма.

5. Поръчките се доставят до адрес на клиента /до входа на сградата при осигурен достъп/  или до офис на куриерска фирма.

6. Поръчани стоки чрез Онлайн магазин ЯДКИТЕ – Yadkite.com, се доставят от куриер или от служител на ТЪРГОВЕЦА в срок от 2 до 5 работни дни в зависимост от наличността на поръчаният продукт.

7. Посочените срокове се прилагат съобразно обявени графици за отдалечени населени места от куриерските фирми.

8. В случай на забавяне на доставката ТЪРГОВЕЦЪТ е длъжен да уведоми ПОЛЗВАТЕЛЯ, независимо от причините на забавянето.

9. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за закъснение, породено от действията на куриер или куриерска фирма.

10. Стоката се предава на ПОЛЗВАТЕЛЯ/ПОЛУЧАТЕЛЯ срещу подпис, с който се удостоверява, че ТЪРГОВЕЦЪТ е изпълнил поръчката.

11. ПОЛЗВАТЕЛЯТ/ПОЛУЧАТЕЛЯТ оглежда доставената стока за транспортни повреди или други щети и предявява претенции в присъствието на куриер, или лице, доставящо пратката.

12. С полагането на подпис на приемо-предавателен документ ПОЛЗВАТЕЛЯТ овластява куриера да предаде от негово име на ТЪРГОВЕЦА сумата по общата стойност от фактурата за доставената стока, при избран метод на плащане наложен платеж.

13. При невъзможност ПОЛЗВАТЕЛЯТ да бъде намерен на посочения адрес за доставка, не по вина на ТЪРГОВЕЦА, лицето, извършващо доставка, оставя съобщение с телефон за контакт, на който получателят следва да се обади в рамките на 24 часа за уточнение на втори опит за доставка.

14. В случай, че ПОЛЗВАТЕЛЯТ не осъществи връзка за уточняване на доставката, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от задължение да достави поръчката.

15. В случай, че ПОЛЗВАТЕЛЯТ откаже да приеме поръчаната стока, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и лицето, извършващо доставка я връща на ТЪРГОВЕЦА.

16. Рискът от загуба или повреда на стоката преминава от ТЪРГОВЕЦА върху ПОЛЗВАТЕЛЯ/ПОЛУЧАТЕЛЯ в момента, в който той или посочено от него лице, различно от превозвача, приеме стоката.