Nonita Avocado serum oil 100 ml – Серум от масло на авокадо (Интензивна грижа за кожата)

19.90 лв.

В наличност

Категории: ,

Описание

Nonita Avocado Serum Oil е продукт, който комбинира мощните свойства на авокадовото масло с други полезни съставки за кожата. Ето някои от основните му характеристики:

  • Хидратация: Авокадовото масло е известно със своите хидратиращи свойства, които помагат на кожата да задържа влагата и да изглежда по-здрава и сияйна.
  • Антиоксиданти: Маслото съдържа високи нива на антиоксиданти, които помагат за борба със свободните радикали и намаляват признаците на стареене.
  • Противовъзпалително действие: Авокадовото масло има противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат при състояния като екзема, акне и псориазис.
  • Лесно абсорбиране: Серумът се абсорбира бързо от кожата, без да оставя мазни следи, което го прави подходящ за ежедневна употреба

 

СЪДЪРЖАНИЕ / СЪСТАВКИ: Пропиленгликол, парфюм, ниацинамид, аскорбинова киселина, ретинил палмитат, гераниол, алфа-изометил йонон, колаген, цитронелол, линалол, течен парафин, масло от Persea Gratissima (авокадо), натриев хиалуронат.

Nonita Avocado Oil Serum: Помага за стягане на кожата. Предпазва кожата от изсушаване, като я овлажнява в дълбочина. Повишава еластичността на кожата и помага за предотвратяване на бръчки. Подхранва космените фоликули и прави косата да изглежда по-здрава и блестяща.

Начин на употреба: Може да се нанася върху кожата с помощта на памучен тампон по време на грижа за кожата. Подходящ е за използване в областта на лицето, шията и деколтето. Преди употреба се препоръчва да се нанесе върху малка част от кожата и да се направи тест за реакция в продължение на 5 минути.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.300 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Nonita Avocado serum oil 100 ml – Серум от масло на авокадо (Интензивна грижа за кожата)”