Новини

Ваучер за следващо пазаруване

8%

ваучер за следващо пазаруване при покупка*

от 4 до 10 Януари

Пазарувай между 4 и 10 Януари 2021 и 8% от използваната от теб сума ще се върне при теб под формата на ваучер за следващо пазаруване.

Ваучерът ще можеш да използваш от 11 Януари 2021 до 11 Февруари 2021г.


8% от стойността на покупката като ваучер за следващо пазаруване*

*При покупка на налични стоки от онлайн магазин Yadkite.com в периода от 4 януари до 10 януари 2021 г., получавате 8% от реално заплатената сума (след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери и стойността заплатена за доставка) като отстъпка под формата на ваучер за следващо пазаруване в онлайн магазин Yadkite.com.

При пазаруване чрез онлайн магазина потребителят получава ваучера за отстъпка при следващо пазаруване под формата на електронен код, изпратен на съответен адрес на електронна поща до 3 дни, след като е получил своята пратка от куериера (при отчитане на съответната поръчка като ПРИКЛЮЧЕНА от електронната система на МС-22 ЕООД)


Ваучерът е валиден от 11.01.2021  до 11.02.2021г. 

Използването на ваучера не може да се комбинира с използването на други ваучери и/или други отстъпки. Настоящето не се прилага спрямо стоки, които са обявени в системата като продукти с безплатна доставка

Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини.

Ваучера предоставя еднократна отстъпка в размер на 8% на същия потребител извършил поръчката

Ваучера ще получите на имейла с който сте извършили поръчката, ако в рамките на 3 дни не получите имейл с ваучер кода, моля свържете се с нас, като предоставите Вашите имена и номера на поръчката. Може да ни пишете от формата за контакти или чат линията (дори и когато не сме онлайн) Консултантите на телефона НЯМАТ информация относно ваучерите!

Неизползваните ваучери НЕ се заменят или обновяват!

Related posts

Leave a Comment