Blog

Бонус програма

Бонус програма

Събирането на Лешници си заслужава! Превърнете бързо и лесно лешниците в отстъпки или продукти.

Как да се възползвате от нашата бонус програма

Създайте профил в сайта! Като регистриран клиент на yadkite.com може автоматично да използвате бонус програмата и ще получите 50 лешници като подарък за добре дошли.Събирайте лешници При всяка поръчка получавате 1 Лешник за всеки 2,00 лв. от крайната сума. Може да събирате и допълнително лешници с безбройните ни промоции.Осребрете лешниците Изберете си премия и я добавете към останалите продукти в количката още с втората си поръчка или ги заменете за отстъпка всеки 1 Лешник се равнява на 0,01лв или 100 бр. лешници са равни на 1,00 лева.

За всяка поръчка до края на месец септември 2021г. получавате допълнителни 10 лешника!*

Как работи събирането на Виртуални лешници: За всеки 2,00 лв. от стойността на Вашата поръчка, получавате един Лешник (точка). Ако общата стойност на поръчката е нецяло число, лешниците ще бъдат закръглени към 0,50 лв.(например за поръчка на стойност 18,60 лв., ще получите 9 лешници, а за поръчка на стойност 19,60 лв., ще получите 10 лешници). При поръчки над 129 лв. получавате допълнителен бонус от 20 лешници

Можете да натрупате допълнително лешници при специални промоции и оферти. Може да ги откриете на уебсайта ни и в електронния бюлетин, за да грабнете желаната премия още по-бързо.

Лешниците ще бъдат добавени към сметката Ви, когато поръчката е напълно изплатена и осчетоводена при нас. По технически причини паричните суми се получават приблизително един ден след като бъдат осчетоводени.

Ако стойността на поръчката или на плащането се намали (напр. заради връщане на продукт или грешна доставка), ще получите Лешници само за актуално заплатената сума.

*Важи за поръчки изпратени с отделна куриерска товарителница!

Общи условия за ползване на бонус програмата на Магазин Ядките

Related posts

Leave a Comment